podium jong actief in de hartkamp

Op woensdag 10 februari nodigt zorgcentrum De Hartkamp belangstellenden uit voor een avond Podium Jong Actief. Leerlingen van musicus Hans Groen zullen als vrijwilliger klaar staan voor bewoners en bezoekers. Daarnaast maken zij zich ook verdienstelijk door een optreden te verzorgen. Naast de leerlingen worden ook andere getalenteerden van harte uitgenodigd om een keer mee te doen.

Bespeelt je een instrument en wilt je jezelf een avond vrijwillig inzetten? Meld je dan aan bij Hans Groen 06-24250111. De avond begint om 19.30 uur, en kaarten zijn vooraf voor vijf euro verkrijgbaar bij de receptie van De Hartkamp. Je krijgt daarvoor, naast het muziekspektakel, een lekker kopje koffie, een drankje en een hapje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.