pino van sneeuw gemaakt in nieuw heeten

De Hoeve in Nieuw Heeten is tijdelijk omgedoopt tot ‘Sesamstraat’. In de straat is namelijk een gigantische Pino van sneeuw te vinden. De sneeuwpop is gemaakt door enkele kinderen en hun vaders. Hoe de pop een blauwe kleur heeft gekregen is ons echter een raadsel!

Met de fraaie Pino van sneeuw doen de makers van De Hoeve mee aan de sneeuwpopwedstrijd van Nieuw Heeten Online. De site heeft alle kleine en grote kinderen van Nieuw Heeten uitgedaagd om de mooiste en grootste sneeuwpop van Nieuw Heeten te bouwen. En daarom is Nieuw Heeten momenteel volledig in de ban van sneeuwpoppen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.