peter faber opnieuw als gek in hoftheater

‘Dagboek van een gek’ is de titel van de toneelklassieker die Peter Faber zaterdag 30 januari naar het Hoftheater brengt. Na de succesvolle tournee vorig seizoen, speelt Peter Faber ook dit seizoen weer de gek Axel Loopbaan.

Axel is werkzaam als systeembeheerder op een groot departement. Op een dag wordt hij als door de bliksem getroffen wanneer hij Sophie de dochter van de directeur ziet. Plotseling wordt hem alles duidelijk. Hij is niemand minder dan de vermiste Spaanse troonopvolger Koning Ferdinand VIII. Zijn kruistocht tegen de achterlijke wereld begint… Na afloop van de voorstelling kunt u zelf in gesprek gaan met Peter Faber.

Zijn voorstelling 30 januari begint om 20.15 uur. Voor kaarten en meer informatie ga je naar staging2.hoftheater.nl of naar de VVV/ANWB in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.