parallelweg n35 voor verbetering vatbaar

De gemeente Raalte is van mening dat de verkeerssituatie op de parallelweg van de N35 tussen Raalte en Heino voor verbetering vatbaar is, maar vindt de situatie niet kritisch. Dat schrijft het Raalter college in een reactie op vragen van de VVD.

“Uit de registratie van de meest actuele ongevallengegevens blijkt dat over de periode 2005 tot en met 2008 er geen sprake is van een zeer onveilige verkeerssituatie. In deze periode zijn op het gehele traject (circa 3.800 meter) vier ongevallen gebeurd. Bij twee ongevallen waren fietsers betrokken en bij de overige twee alleen auto’s. Bij één ongeval was er sprake van letsel zonder ziekenhuisopname en bij drie ongevallen was er enkel materiële schade. Wel maken wij uit het ongevallenbeeld op dat er relatief veel weggebruikers de macht over het stuur verliezen. Dit heeft wellicht een relatie met lokale verzakkingen van de berm. Wij zullen dit onder de aandacht brengen van Rijkswaterstaat.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.