overijssel doneert 550000 euro aan haiti

Provinciale Staten van Overijssel hebben 555.000 euro gestort op Giro 555. Een beetje zwetend van spanning omdat hij op de landelijke televisie was, en met een trotste Twentste tongval, mocht raadsnestor Van Dijk de cheque live aan Beau van Erven Dorens overhandigen. “Noaberhulp op grote afstand”, was zijn uitleg.

In de Statenvergadering van volgende week woensdag (27 januari) moet het bedrag nog goedgekeurd worden, maar omdat alle fractievoorzitters donderdag al akkoord gingen, is het bedrag gisteren al overgemaakt, zodat de staatsverdubbeling er op van toepassing is. 555.000 Euro is overigens niet duizend keer het gironummer, maar het is een halve euro per provincie-inwoner.

De radio- en tv-actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti heeft donderdag, inclusief de verdubbeling van minister Koenders, ruim 83,4 miljoen euro opgebracht.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.