ouder kind toernooi ramele groot succes

Het ouder-kind-toernooi van Tennis- en Racketcentrum Ramele in Raalte is zondag weer gespeeld. Al jaren achtereen is dit een goed, leuk, gezellig en sportief toernooi en positief is het om te melden dat ook de belangstelling en het aantal aanmeldingen hiervoor groeien. Leuk om te zien is vooral dat de meeste ouders net zo enthousiast zijn als hun kinderen. Maar ja, het is ook een aanstekelijke sport, gezellig en goed voor de conditie.

Anders dan andere jaren had de jeugdcommissie dit jaar een speelschema gemaakt zodat niet iedereen lange wachttijden had. Er werd gespeeld op leeftijd en niveau. De jongste aanwas was er was er zelfs een van 5 jaar, die de bal en het net nog wel zag, maar na de eerste twee wedstrijden de concentratie niet meer kon opbrengen. Toch prachtig om te zien hoe deze kleuter het tennisspel beleeft.

De jeugdcommissie vernam ook van een aantal ouders reacties als ‘wat hebben jullie ons aangedaan’. Natuurlijk is het ontzettend leuk als je deze reacties ontvangt, want dan ben je op de goede weg. Voor de ouders had de jeugdcommissie ook clubtrainer André Mekers geregeld om een les te geven in samenwerking met Lisette Smeenk.

Het ouder-kind-toernooi ging zoals gebruikelijk niet om de prijzen, maar om het feit dat de ouders elkaar ook eens leren kennen en dat ze zien met welke andere spelers hun kroost tennist. Gezellig en sportief. Geen prijzen, maar wel zoals altijd een verloting met vele leuke presentjes waar de kinderen zelf iets uit mogen zoeken. Namens de jeugdcommissie worden Tino Vlierhuis, die de hal beschikbaar stelde, de ouders en de kinderen enorm bedankt voor opnieuw een onvergetelijke dag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.