opritverklikker in mkb innovatie top 100

De opritverklikker van ALB Systems uit Dalfsen, met een afzetgebied in Heino, Lemelerveld en Raalte, is genomineerd voor de MKB innovatie Top 100. Die wordt door Syntens, Octrooicentrum Nederland en het vakblad Bizz georganiseerd. “Of we ook werkelijk in de prijzen vallen, zal in mei van dit jaar duidelijk worden”, vertelt Loesmarie van den Berg, eigenaar van

ALB Systems Opritverklikkers.

“In 2007 zijn wij begonnen om de draadloze opritverklikkers in Nederland te introduceren”, aldus Van den Berg. “En met succes, want zijn we dus genomineerd. Onze innovatie springt er volgens een adviseur van Syntens zeker uit, en daarom zijn we genomineerd voor de MKB innovatie Top 100!”

Het aantal toepassingsmogelijkheden voor een opritverklikker is eindeloos. En zowel voor particulier als zakelijk gebruik. Een opritverklikker – heel makkelijk en snel zelf te installeren – bestaat in principe uit twee componenten, de sensor en de bel. Daar zijn meerdere bellen, sensoren, zakpiepers, zwaailichten en sirenes aan te koppelen. Een opritverklikker werkt verder ook heel eenvoudig, het geeft gewoon een seintje wanneer iemand je oprit betreedt. Zodat je nooit voor onverwacht bezoek komt te staan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.