open huis en spinningmarathon bij easyfit

Easyfit in Lettele viert op zondag 17 januari haar eerste verjaardag met een open huis en een ‘spinning koppel marathon’. Easyfit is een klein fitnesscentrum in Lettele waar je kunt werken aan conditieverbetering, vetverbranding, afslanken en het versterken van je spieren. Maar spinning is ons paradepaardje”, stellen Carla en Silvia van Easyfit.

Het centrum meet in totaal 150 vierkante meter. Easyfit biedt een spinningruimte, fitnessruimte, zonnebank en twee ruimtes met douche en toilet. Natuurlijk is er ook een relaxruimte. In de fitnessruimte staan crosstrainers, conceptroeiers, cardiofietsen en een loopband en een trilapparaat. Gewichts- en voedingscoach Marion begeleidt de sporters desgevraagd met het opstellen van een gezond, uitgebalanceerd en gevarieerd voedingsplan. Aangezien Easyfit zich gespecialiseerd heeft in spinning is ook gekozen voor een grote spinning marathon voor koppels om het 1-jarig bestaan te vieren.

“Dat doen we expres tijdens de winterstop om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om mee te doen”, vertellen Carla en Silvia. Ieder deelnemend koppel fietst een uur. “Tevens zal er elk uur een prominent koppel meedoen”, vertellen Carla en Silvia. Cryptisch: “We hebben geen prins op het witte paard maar wel op de fiets! En wat dacht je van het alom bekende duo Betsie en Betsie!”

Tijdens het open huis kunnen de gasten onder het genot van een hapje en een drankje het fitnesscentrum bekijken en de verrichtingen van de spinning koppels volgen. Het open huis duurt van 14.00 tot 18.00 uur. Deelname aan de spinning marathon kost 5 euro per persoon (inclusief een sportdrankje). Je kunt meedoen van 14.00 tot 15.00 uur, van 15.15 tot 16.15 uur of van 16.30 tot 17.30 uur. Easyfit is te vinden aan de Schotwillemsweg 15 in Lettele, tel: 06-13233100. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op staging2.easyfit.nl.tt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.