open huis bosch makelaardij aan grutto 47

Voor een tussenwoning aan de Grutto 47 in Raalte houdt Bosch Makelaardij op zaterdag 16 januari van 10.00 tot 11.00 uur open huis. Deze woning, gelegen op een kindvriendelijke locatie in woonwijk ’t Raan, werd gebouwd in 1996 op een grondoppervlak van 134 vierkante meter. De vraagprijs is 219.000 euro (kosten koper).

“De optimaal geïsoleerde woning is zeer goed onderhouden en aan buitenzijde recent geheel opnieuw geschilderd”, aldus Raalter makelaar Henry Bosch. “De woning beschikt over een fraai aangelegde achtertuin op het zuidwesten, biedt veel vrijheid en ligt op korte afstand van wijkwinkelcentrum en basisscholen.”

De woning heeft op begane grond een hal en toilet, een tuingerichte woonkamer met eiken parketvloer, open keuken met vernieuwde inbouwopstelling uitgevoerd met keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. In 2007 is een bijkeuken aangebouwd. De eerste verdieping bestaat uit een overloop, badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en toilet en in totaal drie slaapkamers. De tweede verdieping is via vaste trap bereikbaar. Vanaf de overloop is daar toegang tot een ruim dakterras.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.