open huis bij peuterspeelzaal in heeten

Peuterspeelzaal ‘t Hummeltieshonk in Heeten presenteert zaterdag 16 januari een open huis. Deze peuterspeelzaal van Linda Derks is vanaf 1 februari geopend.

Tijdens het open huis is iedereen welkom om een kijkje te komen nemen bij de peuterspeelzaal. Tegelijkertijd kun je kennis maken met Linda en eventueel vragen stellen. De peuterspeelzaal is gelegen aan de Heetenseweg 9 (op vijf minuten rijden van Raalte) in het buitengebied van Heeten. Linda biedt zo meteen ook een kleine kinderboerderij aan. Tijdens het open huis kunnen de kinderen alvast kennis maken met de schaapjes en de geitjes. Het open huis duurt van 10.00 tot 15.00 uur. Meer informatie op: staging2.hummeltieshonk.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.