open bouwdagen bij nieuw lifestyle centre

Op zaterdag 30 en zondag 31 januari kan iedereen een kijkje nemen bij de bouw van Lifestyle Centre, het nieuwe fitnesscentrum dat in Raalte zal verrijzen. De open bouwdagen zijn voor iedereen die interesse heeft en duren van 10.00 tot 14.00 uur.

Lifestyle Centre is gevestigd in het voormalige pand van Veenhuis aan de Tjalkstraat in Raalte. Eigenaren Oscar Duteweert en Joost te Wierik houden zich nu met Lifestyle XL nog bezig met doelgroepenfitness, maar storten zich vanaf februari of maart, wanneer het fitnesscentrum gereed is, dus ook op de reguliere fitnessmarkt.

De basis is inmiddels gelegd, en de wanden staan er. Eind februari moet alles klaar zijn, en men is dus druk in de weer om het geheel netjes af te werken. Doorgeest Koeltechniek is momenteel bezig met het aanleggen van het warmte/koel ventilatiesysteem met warmte terugwinning. Het systeem kan elke ruimte voorzien van vers zuurstof op de juiste temperatuur, wat sporten nog comfortabeler maakt. Daarnaast is Overbeek Installatietechniek samen met Bouwbedrijf Hoogeslag bezig om de natte ruimtes af te maken. Deze moeten straks plaats bieden aan een zestal douches, een sauna en een kleedkamer met kluisjes. De twee groepszalen, waar mensen straks gezellig samen met elkaar kunnen sporten, zijn al klaar om afgewerkt te worden.

Zie staging2.lifestylecentre.nl voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.