op sterk water in het holstohus in olst

Op Sterk Water is een verzameling getalenteerde cabaretiers die aan ImproCabaret doen. ImproCabaret? Zet vier taalvirtuozen met onnavolgbare gedachtekronkels bij elkaar, zorg dat één van hen een veelzijdige pianist is en laat hen korte sketches en liedjes improviseren op aanwijzingen van het publiek. Is dat leuk dan? Ja, dat is heel erg leuk!

Je vraagt je af of ze niet van tevoren met de hele zaal hebben staan kletsen. Hoe kan het anders dat ze een lied op rijm zingen over jouw verhuizing? Hoe kan het dat er al een scène klaar is over jouw broer, maar dan in de middeleeuwen? Na afloop realiseer je je dat alles ter plekke wordt verzonnen en dat deze voorstelling eenmalig en alleen voor jou wordt gespeeld. Een voorstelling waar je in mee wordt gezogen alsof het je lievelingsboek is, waar je om lacht alsof het je laatste lach is. Dat is Op Sterk Water. Dat wil je vaker…

Deze voorstelling was gepland in het Capellenborgtheater in Wijhe, maar is in verband met de verbouwing verplaatst naar het Holstohus in Olst: Zaterdag 23 januari om 20.15 uur. Voor verdere informatie zie staging2.capellenborgtheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.