ook vvd wil pinautomaat in raalte noord

In navolging van Gemeentebelangen (mei 2008), heeft nu ook de Raalter VVD bij de directie van Rabobank Salland een verzoek ingediend om een pinautomaat te plaatsen in Raalte Noord. Tijdens de recente rondgang van de VVD langs alle dorpen, lieten inwoners van Raalte Noord diverse keren weten vooral een geldautomaat te missen. Nu moet men, om geld te pinnen, telkens naar het centrum en velen vinden dat toch wel lastig.

“Na onze gang langs alle dorpen, hoorden we dat de Rabobank momenteel bezig om te kijken naar hun serviceverlening, functies per locatie en openingstijden”, aldus fractievoorzitter Ben Nijboer. “Een argument van banken om de dienstverlening te reorganiseren is dat steeds meer mensen telebankieren, én gebruik maken van pinautomaten. Het ligt dan ook voor de hand dat gekeken wordt wáár de service op dat punt verhoogd kan worden. Wij denken in Raalte Noord”, aldus Nijboer. “Met het plaatsen van een pinautomaat kan de winkelcentrumfunctie op die plek worden versterkt.”

De Rabobank heeft de VVD-fractie inmiddels laten weten deze suggestie serieus te zullen bekijken. Nog deze maand wordt binnen de Rabobank de visie op pinautomaten onder de loep genomen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.