nijboer geen wegenbelasting voor de alto

De nieuwe Suzuki Alto is in trek. Autobedrijf Harry Nijboer in Lemelerveld heeft in de eerste week van januari al tien nieuwe Alto’s afgeleverd bij klanten. De Alto is mede populair omdat je er sinds 1 januari geen wegenbelasting meer voor hoeft te betalen.

De overheid heeft namelijk besloten de verkoop van auto’s met een zeer lage CO2-uitstoot op deze manier te stimuleren. De Alto heeft een CO2-uitstoot van 103 gram per kilometer en valt hierdoor binnen de gestelde norm. “De Alto is al sinds april 2009 op de markt”, vertelt verkoopmedewerker Haiko Veltmaat. “De belangstelling voor de auto was eigenlijk altijd al wel goed. Dat komt mede omdat de auto zuinig is, comfortabel en je hem al voor een lage prijs compleet uitgerust hebt. Bovendien hoef je er geen BPM-heffing over te betalen.”

De Alto is leverbaar vanaf 7.999 euro. Autobedrijf Harry Nijboer is te vinden aan de Handelsweg 2 in Lemelerveld, tel: 0572-378750. Meer info op staging2.harrynijboer.nl en/of staging2.suzuki.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.