nieuwjaarsfeest ramele gezellig en druk

Het nieuwjaarsfeest voor Raalter jeugd in één van de tennishallen van sportpark Ramele is succesvol verlopen. Het was vanaf een uur of 01.00 gezellig druk en dat bleef het tot diep na 04.00 uur. Het feest duurde van 00.30 tot 06.00 uur, of er zo laat – zeg maar gerust zo vroeg – nog mensen in de tennishal waren weten onze woordvoerders niet, want die waren toen al op weg naar huis.

Financieel lijkt het feest ook geslaagd. Burgemeester Zoon zei vooraf al dat er zoveel kaarten verkocht waren (tegen de 2.000) dat de organisatie vermoedelijk geen gebruik hoeft te maken van een garantiesubsidie die de gemeente Raalte in het vooruitzicht gesteld had bij tegenvallende bezoekersaantallen.

Die garantiesubsidie stelde Raalte ter beschikking omdat ze het feest graag georganiseerd ziet om zo te voorkomen dat jeugd tot diep in de nacht in het centrum van Raalte rondzwerft met vernielingen en ander vandalisme als gevolg. En in die opzet is de gemeente geslaagd. Via de politie hebben we geen vandalisme-feiten binnengekregen. En ook bij het nieuwjaarsfeest bleef het rustig.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.