nieuwe poging fakkeloptocht in lemelerveld

Nadat de fakkel- en lampionnentocht op zaterdag 9 januari door barre weersomstandigheden niet door kon gaan, heeft het bestuur van de ijsbaan in Lemelerveld besloten om komend weekend een nieuwe poging te wagen. Zaterdag zullen de lichten rond ’t Schaatspunt om 19.00 uur worden gedoofd, waarna er ruim 500 fakkels worden aangestoken.

Het is de bedoeling dat er een uur wordt geschaatst met de fakkels en lampionnen als enige verlichting. Tussendoor krijgen de deelnemers een beker warme chocolademelk gratis aangeboden en na afloop is er voor iedere deelnemer een herinneringsvaantje. Deelname voor leden is gratis, niet-leden betalen alleen entree voor de ijsbaan. De baan gaat om 18.30 uur open. Kijk voor meer informatie op staging2.ijsbaanlemelerveld.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.