nieuwe collectie pvc vloeren bij haarco

Woninginrichter Haarco ‘De sfeermakers uit Raalte’ heeft een nieuwe collectie PVC-vloeren samengesteld. Deze eigen collectie bestaat uit circa honderd verschillende PVC-vloeren van het merk M-Flor (tot voor kort Metroflor). De vloeren worden getoond op twee presentatiewanden en in enkele displays. Ter ere van de nieuwe collectie geldt in de maand februari een speciale aanbieding. Bij aankoop van een nieuwe PVC-vloer wordt bij de klant de ondergrond gratis geëgaliseerd. Dat gebeurt met ‘egaline’, een cementachtige substantie.

“Onze huiscollectie is heel divers”, vertelt Huub ter Haar van Haarco. “We bieden ontzettend veel mogelijkheden als het gaat om de vormgeving van de PVC-vloer. Alles is mogelijk. Een PVC-vloer kun je eruit laten zien als een houten vloer, als parket, maar ook als marmer en andere soorten natuursteen. Daarbij zijn natuurlijk ontzettend veel kleuren mogelijk. De kwaliteit is zeer hoogstaand, de vloeren zien er levensecht uit en de prijzen zijn gunstig. De vloeren zijn bovendien ook geschikt voor grotere projecten.”

Haarco biedt al zo’n tien jaar lang PVC-vloeren aan. “De belangstelling is booming”, stelt Huub. “Een groot voordeel is dat ze heel geschikt zijn om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. De vloeren zijn maximaal drie millimeter dik, hebben een lage warmteweerstand en dat zorgt dus voor een hoog rendement bij het gebruik van vloerverwarming. Omdat de vloeren worden verlijmd, hebben ze bovendien niet de holle klank van laminaat of hout. Het is een stille vloer.”

Haarco biedt drie verschillende soorten PVC-vloeren: Eentje met een dikte van twee millimeter en een slijtlaag van 0,35 millimeter, de tweede met een dikte van 2,5 millimeter en een slijtlaag van 0,55 millimeter en eentje met een dikte van 3 millimeter en een slijtlaag van 0,7 millimeter. “We gaan voor hoogstaande kwaliteit”, stelt Huub. “De meeste vloeren die we aanbieden, zijn 3 millimeter dik. Op alle vloeren geldt een garantie van vijftien jaar.”

Haarco viert in 2011 het 30-jarig bestaan. De zaak is opgericht door Huubs ouders Ben en Ans. Huub werkt al zeven jaar in de zaak. Sinds 1 januari 2009 is hij de eigenaar.

Het assortiment van Haarco bestaat natuurlijk uit meer dan PVC-vloeren alleen. De woninginrichter biedt verder tapijt, gordijnen, raamdecoraties, laminaat en behang. Haarco ‘De sfeermakers uit Raalte’ is gevestigd aan de Marktstraat 23, tel: 0572-353485. Meer info op staging2.haarco.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.