nieuw vanaf donderdag go club salland

Het wordt door miljoenen beoefenaars gespeeld in China, Korea en Japan. Go wordt ook wel ‘het spel der wijzen’ genoemd. Het is een strategisch spel. En Go is door zijn eenvoud gemakkelijk te leren, maar biedt in de praktijk duizenden varianten.

De nieuwe Go Club Salland is aangesloten bij de Nederlandse Go-bond. Voorzitter van de Go-club is Olstenaar Wim Moll. “Het is vooralsnog de bedoeling eens in de veertien dagen te spelen op donderdagavond – even weken – vanaf 19.30 uur in De Lepelaar op de Eikelhof in Olst.” Er kan een clubcompetitie worden gespeeld. Beginners krijgen uiteraard de nodige instructies.

“Wanneer er voldoende belangstelling is, worden er in de toekomst wellicht simultaanpartijen en partijbesprekingen door Nederlandse topspelers georganiseerd. Iedereen is welkom.” Inlichtingen kunnen worden ingewonnen bij Wim Moll: 06-53903345.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.