nieuw allround fitnesscentrum voor raalte

Lifestyle XL gaat binnenkort verder als Lifestyle Centre. In het voormalige pand van Veenhuis aan de Tjalkstraat in Raalte wordt momenteel een groot fitnesscentrum ingericht. Bouwbedrijf Hoogeslag is druk bezig met de bouwwerkzaamheden. Eigenaren Oscar Duteweert en Joost te Wierik houden zich nu met Lifestyle XL nog bezig met doelgroepenfitness, maar storten zich vanaf februari of maart, wanneer het fitnesscentrum gereed is, dus ook op de reguliere fitnessmarkt. “Raalte heeft maar één groot fitnesscentrum: Vital Centre. Zo meteen dus twee. Dat houdt in dat men kan kiezen. Dat is alleen maar positief. En we denken dat de markt groot genoeg is voor twee grote fitnesscentra.”

Lifestyle Centre meet zo meteen maar liefst 1.100 vierkante meter. Het fitnesscentrum zal plaats bieden aan een grote fitnesszaal, twee zalen voor de groeplessen/doelgroepenfitness, kleedkamers met sauna’s en een loungeruimte. “We gaan zo meteen werken met een ‘all-in’-concept”, vertelt Joost. “Voor een vast tarief mag je gebruik maken van alle faciliteiten en dat is inclusief de consumpties.”

Oscar en Joost willen zich met Lifestyle Centre vooral profileren met een huiselijke sfeer, persoonlijke aandacht en begeleiding. “Dat zijn we vanuit onze achtergrond als begeleider van doelgroepenfitness natuurlijk al gewend. Maar dat willen we ook voortzetten in het reguliere circuit. We vinden het belangrijk om te weten wat de behoeften en de wensen van de gasten zijn. En die zijn bij iedereen verschillend. Daarom nodigen we nieuwe gebruikers eerst uit voor een intake-gesprek. Dan doen we meteen een gezondheidstest. Zo kunnen we samen aan de doelen werken. En die gezondheidstesten willen we ook elke acht weken herhalen.” Oscar en Joost beschikken reeds over een team van enkele professionele begeleiders, vaak parttimers. “Van hen zal er zo meteen ook een aantal fulltime gaan werken”, vertelt Joost. “Maar we zoeken ook nog nieuwe mensen. Op onze site staan de vacatureomschrijvingen.”

Oscar en Joost zien de locatie van hun nieuwe fitnesscentrum ook als een grote pre. “We zitten dicht bij het centrum, Raalte Noord, Raalte Zuid en het bedrijventerrein. En er loopt een belangrijke toegangsweg tot het centrum langs onze locatie.” De twee benadrukken dat hun plannen niet ten koste zullen gaan van het doelgroepenfitness waarmee ze hun naam hebben opgebouwd. “Niet voor niets laten we een speciale ruimte installeren voor deze groepen. Voor hen zal er verder niks veranderen. Ook zij krijgen de volledige aandacht, net zoals ze gewend zijn!”

Lifestyle Centre is gevestigd aan de Tjalkstraat 2. Meer informatie kun je vinden op staging2.lifestylecentre.nl. Op die site staat ook alles over de speciale kortingsactie voor mensen die zich op korte termijn inschrijven voor het centrum. Over enkele weken willen Joost en Oscar een open bouwdag organiseren. Daarover volgt te zijner tijd meer info.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.