multilight geeft verlichte optocht impuls

Vanaf nu heet de verlichte carnavalsoptocht in Lemelerveld de ‘Multilight verlichte optocht’. CV De Sprokkelaars is erg blij met deze ontwikkeling, omdat hiermee de kwaliteit en continuïteit van de optocht zijn gewaarborgd.

Voor de firma Multilight uit Heino is de verlichte optocht een uitstekend uithangbord. Tevens onderstreept het maar weer eens het regionale karakter van de verlichte optocht. De verlichte optocht is jaarlijks een publiekstrekker waar duizenden mensen op af komen. De meeste wagenbouwgroepen halen de verlichting al bij Multilight. Een extra reden dus voor Multilight om samen te werken met De Sprokkelaars.

“Kwaliteit en veiligheid staan bij ons hoog in het vaandel. Alle kermisverlichting wordt in onze fabriek in Heino geproduceerd volgens de nieuwste richtlijnen en veiligheidseisen. We zijn dan ook zeer content om als naamgever te dienen bij de verlichte optocht. We weten wat het bouwen van een verlichte wagen inhoudt en denken graag met de wagenbouwers mee”, aldus Willy Marsman, directeur van Multilight.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.