Home / archiefcentraal / moeilijke winter voor de blauwe reiger

moeilijke winter voor de blauwe reiger

Net als vorig jaar hebben viseters het deze winter erg moeilijk. “Dit geldt zeker voor de Blauwe Reiger”, zegt vogelliefhebber Gerard Broekgerrits. “Ik zie nu regelmatig Blauwe Reigers hopeloos en doelloos aan de waterkant staan.”

Volgens Broekgerrits ondervinden de Grote Zilverreigers daarentegen weinig hinder van het winterweer. “Die vliegen nog vrolijk rond, dus het lijkt er op dat Grote Zilverreigers beter tegen dit winterweer kunnen dan Blauwe Reigers.”

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.