michel tielbeke is weer sporter van het jaar

Moest zwemmer Michel Tielbeke de aanwezigen in het gemeentehuis tijdens zijn verkiezing als Goudhaentje van de gemeente Raalte nog bedanken middels een videoboodschap, vrijdag in het Hoftheater was de atleet gewoon aanwezig toen hij opnieuw werd verkozen tot Sporter van het jaar. Met 34 procent van de stemmen hield hij Edwin Ophof en Jan Smeekens ver achter zich, handbalsters Sharina van Dort en Nancy Gerritsen werden vierde en vijfde.

In het goedgevulde Raalter theater werd het voetbalteam van SV Heeten, dat vorig seizoen via de nacompetitie promoveerde naar de derde klasse, uitgeroepen tot Sportploeg van het jaar. De mannen uit Heeten kregen maar liefst 45 procent van de stemmen en dat was genoeg om de tijdritploeg van CRT Raalte (28 procent) en het eveneens gepromoveerde Rohda Raalte 2 (27 procent) voor te blijven.

Naast de publieksprijzen, werd Tonny Holleboom uit Broekland door de jury tot Vrijwilliger van het jaar benoemd. Vermeldingen waren er uiteraard ook voor de andere genomineerden: Piet Otsen (CRT), Jan Jansman van de sporthal in Luttenberg en Monique Swartjes van de Carmel handbalschool. Joy Goedkoop, die onlangs haar debuut maakte op het WK Turnen in Londen, won de aanmoedigingsprijs voor de jeugd. Zij ‘rekende af’ met Athina Chemzie en Lynn van Zijl.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.