mevrouw temmink 25 jaar in swaenewoerd

25 Jaar in een verzorgingstehuis wonen, dat is een bijzonderheid. Mevrouw Temmink – geboren Broeklandse – maakte het donderdag mee. Ze was relatief jong (69 jaar oud) toen ze precies 25 jaar geleden samen met haar man naar woon- zorgcentrum Swaenewoerd verhuisde.

Mevrouw Temmink was nog fit, maar ze wilde bij haar man blijven wonen. Hij had hulp en zorg nodig en zo besloten ze beide om naar Swaenewoerd te verhuizen. In 1987 overleed haar man. In de afgelopen 25 jaar heeft mevrouw Temmink zich zeer verdienstelijk gemaakt voor zowel de organisatie als voor de bewoners van het huis. Zo bad ze herhaaldelijk de Rozenkrans voor, bracht bewoners van de kamer naar de kapel en terug en is jaren actief lid van de clientenraad geweest.

Helaas gaat het lopen de afgelopen tijd wat moeizamer maar hier heeft mevrouw ook een oplossing voor gevonden. Ze heeft een scootmobiel aangeschaft en kan zo zelfstandig een boodschap doen, op visite gaan of genieten van de natuur. Ze houdt er van zelfstandig te blijven en haar eigen dingen te doen.

De 94-jarige mevrouw Temmink is trots op haar kinderen, zij komen elke zondagochtend bij haar op bezoek. Op de receptie waren gistgeren ook alle tien aanwezig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.