meer licht bij klaverjasmiddag in de hoppe

Café de Hoppe in Broekland houdt op 24 januari weer een klaverjasmiddag, waarbij het de deelnemers aan niets zal ontbreken. Afgelopen jaren kreeg de organisatie nog wel eens te horen dat de belichting slecht was, maar dat is dit jaar verholpen. Je kunt dus prima zien of je buurman verzaakt of stiekem niet introeft.

Het klaverjastoernooi bestaat uit vijf bomen van zestien keer delen. De winnaar krijgt een wisselbeker, maar veel belangrijker is misschien wel dat er ook mooie, grote vleespakketten te winnen zijn. De klaverjasmiddag begint om 13.30 uur, je kunt je opgeven bij De Hoppe op telefoonnummer 0570-531226.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.