Home / archiefcentraal / maxx food sponsort raalte a1 met tassen

maxx food sponsort raalte a1 met tassen

Maxx Food heeft de voetballers van SV Raalte A1 voorzien van nieuwe sporttassen. De ploeg speelt in de tweede klasse E, waarin meerdere A1-teams uit de regio uitkomen. Raalte A1 staat momenteel vijfde met zes punten achterstand op koploper Broekland A1.

Op de foto staan van links naar rechts: Hillebrand Geertsema, Bülent Bas (eigenaar Maxx Food), Rolf van der Toom, Robbert Brinhuis, Joeri Brouwer, Lars Strookappe, Tom de Jager, Gerrit Kemper, Sebastiaan Wijsman en de eigenares van Maxx Food. Gehurkt: Gilles Haverslag, Alex Venema, Chiel Hogeboom, Jerry Wieferink en Miquel Simson.

Lees ook

Jaarverslag: SallandWonen tevreden, maar ook zorgen over financiën

RAALTE – Corona of niet, SallandWonen heeft de belangrijkste projecten die gepland stonden voor het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.