maria boksebeld neemt bedrag in ontvangst

De totale opbrengst van Raalte Helpt Haïti, het benefietoptreden van theaterdansgroep Ralda en vele anderen, zal aan het slot van de voorstelling symbolisch aan Maria Boksebeld, de zus van pater Wim Boksebeld, worden overhandigd. Zij had deze week nog contact met haar broer, die vertelde enorm onder de indruk te zijn van de saamhorigheid het dorp. Zo gauw hij kan, wil hij de gemeenschap laten zien wat hij met het geld heeft kunnen doen.

De opbrengst van het benefietoptreden – lang niet het enige en eerste initiatief in Salland – zal aanzienlijk zijn, want niet alleen het resultaat van de kaartverkoop voor de voorstelling, maar ook de opbrengst van de toonbankcollecte bij Raalter ondernemers en de bedragen die diverse scholen en bedrijven bijeen hebben gebracht tellen mee. Zo bracht de flessenactie bij Carmel College Salland maar liefst 1.450 euro op, hebben de scholen de Gouden Emmer in Heino en St. Bernadette in Heeten klusacties georganiseerd en de Schutse in Raalte heeft donderdag een rommelmarkt gehouden.

Alle bedrijven, scholen, instellingen en verenigingen die een actie voor pater Wim Boksebeld hebben gehouden of nog gaan houden, worden opgeroepen zich aan te sluiten bij de actie van Ralda. Raalte Helpt Haïti is er immers voor om gezamenlijk als Raalter gemeenschap een grote zak geld aan de pater te kunnen overhandigen. Aanmelden kan nog via haiti@ralda.nl of tijdens de voorstelling. Geld kan op het podium nog worden overhandigd. Alle donaties worden tijdens de voorstelling op schermen aangekondigd.

De voorstelling begint zondag om 14.00 uur in het Hoftheater in Raalte. Kaarten zijn nog tot zaterdag 16.00 uur te koop bij de bekende voorverkoopadressen. De kassa’s zijn op zondag vanaf 13.00 uur open. De voorstelling is doorlopend toegankelijk, dus mensen kunnen ook na 14.00 uur nog binnen komen wandelen. Mensen die zelf geld willen doneren aan pater Wim Boksebeld en willen aanhaken bij Raalte Helpt Haïti kunnen dit doen op rekeningnummer 155487353, ten name van Raalte Helpt Haiti.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.