manon schutte meest beloftevolle jeugdlid

Manon Schutte is zondag tijdens de nieuwjaarsreceptie van SDOL uitgeroepen tot ‘meest beloftevolle jeugdlid’ van de Luttenbergse sportclub. “Zij is een voorbeeld voor de vereniging. Elke training is zij van de partij en ze verzaakt nooit. Altijd goed gehumeurd. En als een ander team een beroep op haar doet, dan staat ze ook altijd klaar. Dat is vanzelfsprekend voor haar”, aldus SDOL-voorzitter Gerben Holtmaat.

De titel ‘vrijwilliger van het jaar’ is naar Andre Holtmaat gegaan. “Hij is lid van de reclamecommissie. Hij zorgt daarin voor het ophangen van de borden. Hij maakt altijd het hokjesbord van de bazaar en hij is ook eens een actief lid van de supportersclub.” Niet veel later werd Niek Havekamp naar voren geroepen. “Hij heeft het hardste schot uit de zesde klasse. Hij is snel en hij gaat altijd voorop in de strijd. Verder heeft hij wel een minpuntje. Hij pakt te veel kaarten. Maar dat houdt ons niet tegen hem speler van het jaar te maken.”

Tot slot werd nog het team van het jaar bekend gemaakt. Er waren meerdere teams die dit jaar in aanmerking dachten te komen om team van het jaar te worden, maar volgens de voorzitter stak maar één team er met kop en schouders bovenuit. “Het team bestaat al niet meer, maar met name in de maand mei hebben zij geknald met een fantastisch jubileumweekend. Ik durf rustig te zeggen dat een professionele organisatie het niet beter had kunnen doen.” Team van het jaar is dan ook geworden: De jubileumcommissie, bestaande uit Roy Veldkamp, Jos Holtmaat, Jacqueline Veldkamp, Judit Meijerink, Gerben Holtmaat en het kersverse lid Jurry Oortwijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.