lezing over tijd in bibliotheek raalte

Op 19 februari neemt Joke J. Hermsen de tijd en tijdgeest kritisch onder de loep tijdens een lezing in de Raalter bibliotheek. Zij stelt er vragen als: ‘Bestaat er nog een andere, meer persoonlijker tijd dan de kloktijd’ en ‘Heeft de tijd een begin en einde?’

Tegen de huidige tijdgeest in verkent Hermsen in literatuur, muziek en beeldende kunst het belang van rust, vertraging, verveling, aandacht en wachten. Ervaringen die sinds de Oudheid als de belangrijkste voorwaarden voor de creativiteit en het denken beschouwd werden, maar in het huidige economische tijdsgewricht op weinig waardering hoeven te rekenen.

Iedereen is welkom om de lezing bij te wonen, welke zal duren van 19.30 tot 21.30 uur. De kosten bedragen 6,50 euro voor niet-leden, en 5 euro voor leden van de bibliotheek. Je kunt je opgeven aan de balie van het kulturhus Raalte, per mail naar g.westinga@bibliotheekraalte.nl, telefonisch via 0572-363639 of op staging2.bibliotheekraalte.nl, de website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.