lemelerveld stuurt knsb selectie naar italie

De dertien talentvolle schaatsers die KNSB Gewest Gelderland onder haar vleugels heeft, doen dit schaatsseizoen goede zaken. De schaatsers komen uit in de categorie junioren A/B en worden begeleid door de Hattemse schaatscoach Elvira Salet. Na een intensieve zomer met veel droogtraining en fietsuren, zijn ze eind september aan het schaatsseizoen begonnen in Heerenveen, Deventer en Enschede.

De diversiteit in de Gelderse schaatsploeg is bijzonder. Zo zitten er naast een aantal goede allrounders een paar echte sprinters in de ploeg. Maar liefst vijf schaatsers uit deze laatste groep heeft zich geplaatst voor het NK Supersprint dat op 23 januari wordt gehouden in Hoorn. Uit deze regio zal Malou Hiemstra uit Lemelerveld op de korte afstanden de strijd aangaan met de beste twintig B-junioren van Nederland.

Om zich optimaal voor te kunnen bereiden op het tweede deel van het seizoen, is de ploeg in december op trainingskamp in Collalbo in Italië geweest. Dit trainingskamp is mede mogelijk gemaakt door diverse Lemelerveldse sponsoren zoals Acon BV, Partyservice Reimink en Paalman, Auto Van Ewijk, Autobedrijf Harry Nijboer, EGCS en AMC Motoren. De Gelderse selectie bedankt alle sponsoren dan ook hartelijk voor deze gunst!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.