leerlingen de springplank in actie voor haiti

Leerlingen van OBS De Springplank in Heino hebben woensdag actie gevoerd voor Haïti. Deze actie ontstond op initiatief van enkele leerlingen van groep 8 en kreeg al gauw spontaan navolging van vele andere leerlingen. Overal in Heino liepen die middag kinderen rond om statiegeldflessen te verzamelen, auto’s te wassen of koekjes te verkopen.

In één middag werd door de leerlingen het bedrag van 682,15 euro ingezameld. De overblijfouders van de donderdag schonken spontaan 75 euro en het bedrag werd door het team en de school afgerond tot een schitterend eindbedrag van 1.000 euro.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.