Home / archiefcentraal / latin hiphop cursus voor meiden bij traxx

latin hiphop cursus voor meiden bij traxx

Jongerencentrum TraXX organiseert op vrijdag 29 januari een dansworkshop alléén bedoeld voor jonge meiden. Elke vierde vrijdag van de maand houdt het jongerencentrum, dat onderdeel is van Landstede Welzijn, een activiteit voor meiden van twaalf tot en met achttien jaar. Deze keer is dat een dansavond toegespitst op Latin-Hiphop muziek. Het spektakel begint om 18.30 en zal onder leiding staan van een professionele docente.

Voor deze activiteit is opgave vooraf verplicht, wat kan tot en met donderdag 28 januari. Voor aanmeldingen kun je bellen met het jongerencentrum via telefoonnummer 0572-363191. Voicemail inspreken is ook mogelijk. De workshop is gratis en zal duren tot ongeveer 22.00 uur.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.