latin hiphop cursus voor meiden bij traxx

Jongerencentrum TraXX organiseert op vrijdag 29 januari een dansworkshop alléén bedoeld voor jonge meiden. Elke vierde vrijdag van de maand houdt het jongerencentrum, dat onderdeel is van Landstede Welzijn, een activiteit voor meiden van twaalf tot en met achttien jaar. Deze keer is dat een dansavond toegespitst op Latin-Hiphop muziek. Het spektakel begint om 18.30 en zal onder leiding staan van een professionele docente.

Voor deze activiteit is opgave vooraf verplicht, wat kan tot en met donderdag 28 januari. Voor aanmeldingen kun je bellen met het jongerencentrum via telefoonnummer 0572-363191. Voicemail inspreken is ook mogelijk. De workshop is gratis en zal duren tot ongeveer 22.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.