kruiper zet de werkplaatsen in het zonnetje

Dat je bij Kruiper Tweewielers en Tuinmachines terecht kunt voor fietsen en allerhande tuinmachines en -gereedschap weet men wel. Maar dat de winkel ook beschikt over twee goed geoutilleerde werkplaatsen waar onderhouds- en reparatiewerkzaamheden worden uitgevoerd, is niet zo algemeen bekend. “En dat terwijl de werkplaatsen eigenlijk de belangrijkste onderdelen van onze winkel zijn”, vertellen Caroline en Marcel Kruiper. “Onze technici maken het verschil. We verkopen niet alleen, we kunnen de meeste technische problemen ook verhelpen!”

Januari en februari zijn bij uitstek maanden om onderhoud te plegen aan je fiets of aan je tuingereedschap en tuinmachine. Om die reden heeft Kruiper in die maanden een speciale actie. Voor maar 36,50 euro krijgt iedere fiets een onderhoudsbeurt. Normaal kost dat 45 euro. “Onze monteurs lopen de fiets dan na op diverse onderdelen”, leggen Caroline en Marcel Kruiper uit. “Denk aan verlichting, remmen, banden, spaken, versnellingen, eigenlijk de gehele fietstechniek. De monteurs zorgen ervoor dat de fiets honderd procent in orde is voor de komende lente en zomer.” De kosten van zo’n onderhoudsbeurt zijn overigens exclusief de mogelijke vervanging van onderdelen (uiteraard in overleg met de klant).

Verder is deze aanbieding extra interessant voor mensen met een elektrische fiets. Marcel: “We kunnen dan meteen de nieuwste software op de fiets zetten. Elektrische fietsen bieden verschillende mogelijkheden om het fietsen te ondersteunen. Daar zit heel wat software achter. Als je een stuk van vijftig kilometer fietst, kun je diverse curves voor ondersteuning invoeren. Maximale ondersteuning middenin de route, maar ook achterin. We kunnen alle mogelijkheden installeren op je fiets, alles natuurlijk toegespitst op jouw wensen. Alles om zo optimaal mogelijk gebruik te maken van je accu en de fiets.”

Kruiper beschikt over twee werkplaatsen: Eentje is specifiek voor fietsen, de andere voor tuinmachines, gereedschap en ook scooters. “Gereedschap en alles wat een motor heeft”, vat medewerker Eddie Veldman samen. “En iedereen is welkom. Als je een blad hebt van een schop en er moet een nieuwe steel in, dan doen wij dat. Maar ook grotere klussen. En ook zijn we beschikbaar voor defecten aan materieel dat men elders heeft gekocht. We proberen met de klant mee te denken en aan te voelen wat zijn of haar wensen zijn!”

Deze tweede werkplaats wordt ook gebruikt voor de assemblage en het ‘afleverklaar’ maken van verkochte artikelen. “Het ene artikel komt kant en klaar binnen, het andere moeten we zelf in elkaar zetten”, vertelt Eddie. “Als we een artikel hebben verkocht, zorgen we ervoor dat het gebruiksklaar bij de klant komt. Dus met olie en benzine en al helemaal goed afgesteld.” Caroline: “Ons personeel is heel goed opgeleid. We hechten heel veel waarde aan vakkennis. We verdiepen ons constant en zetten in op zoveel mogelijk kwaliteit! Zoals we al eerder zeiden, onze monteurs maken het verschil!”

In januari , februari en maart geldt tevens een speciale actie ter ere van de nieuwe collectie fietsen. Als je een fiets koopt van 450 euro of meer krijg je gratis een jaarabonnement op het blad ‘Fiets Actief’. Dit blad verschijnt zes keer per jaar en biedt de fietsers diverse tips voor leuke dagjes uit. Na een jaar eindigt het abonnement automatisch (je hoeft er dus niet achteraan te bellen). Kruiper Tweewielers & Tuinmachines is te vinden aan de Aakstraat 15 in Raalte, tel: 0572-362800. Meer informatie op staging2.kruipertweewielers.nl en staging2.kruipertuinmachines.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.