Home / archiefcentraal / klompen vincent start boyband antihelden

klompen vincent start boyband antihelden

Nederland is een boyband rijker. Raaltenaar ‘Klompen’ Vincent Lugtenberg (Idols), Andre Pronk, Herman ‘I am a dancer’ Berghuis en Total Roef (van Marian) bundelen in het nieuwe jaar hun krachten. De vier mannen waren allemaal opvallende verschijningen tijdens verschillende talentenjachten op televisie.

Met hun looks en zangtalent hebben de televisiedeelnemers het niet tot grote successen weten te schoppen, maar toch hebben zij er allemaal een slaatje uit weten te slaan. Nu hebben ze besloten om hun krachten te bundelen en een boyband te vormen, meldde Shownieuws maandagavond. De mannen zullen gaan optreden onder de naam ‘De Antihelden’.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.