klompen vincent start boyband antihelden

Nederland is een boyband rijker. Raaltenaar ‘Klompen’ Vincent Lugtenberg (Idols), Andre Pronk, Herman ‘I am a dancer’ Berghuis en Total Roef (van Marian) bundelen in het nieuwe jaar hun krachten. De vier mannen waren allemaal opvallende verschijningen tijdens verschillende talentenjachten op televisie.

Met hun looks en zangtalent hebben de televisiedeelnemers het niet tot grote successen weten te schoppen, maar toch hebben zij er allemaal een slaatje uit weten te slaan. Nu hebben ze besloten om hun krachten te bundelen en een boyband te vormen, meldde Shownieuws maandagavond. De mannen zullen gaan optreden onder de naam ‘De Antihelden’.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.