Home / archiefcentraal / klaas de jonge neemt afscheid als voorzitter

klaas de jonge neemt afscheid als voorzitter

Klaas de Jonge heeft maandag middag 18 januari afscheid genomen als onafhankelijk voorzitter van de Adviesraad Werk en Inkomen en als voorzitter van de Initiatiefgroep Steunpunt Minima. We weten nog niet wie zijn opvolger is.

Op dezelfde middag is het Steunpunt Minima – voor kortdurende sociaal-juridische en administratieve hulpverlening aan minima – overgedragen aan Humanitas-Raalte. Dit besluit is genomen door de Adviesraad, omdat het steunpunt subsidie en versterking krijgt. Het initiatief heeft zo voldoende aandacht om het Humanitas overgeleverd te kunnen worden. De overdracht is 1 januari al van start gegaan, maar de officiële overdracht is deze middag geweest.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.