kamerleden bezoeken ouderenzorg raalte

De CDA Tweede Kamerleden Sabine Uitslag en Jan de Vries hebben donderdag een werkbezoek gebracht aan Raalte. Allereerst werd er ’s ochtends bij Swaenewoerd de dagverzorging/-opvang bezocht en in de middag De Hartkamp.

Sabine Uitslag en Jan de Vries toonden serieuze interesse en lieten zich door wethouder Roger de Groot, de Carinova-Leiboomgroep, de Zorggroep Raalte en enkele cliënten uitgebreid informeren. Er werd gesproken over de landelijke ontwikkelingen in de financiering en regelgeving binnen de zorg en de specifieke consequenties voor Salland. De toenemende zorgvraag, onder andere door de sterke vergrijzing en het ontoereikende regiobudget, was een belangrijk aandachtspunt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.