Home / archiefcentraal / kamerleden bezoeken ouderenzorg raalte

kamerleden bezoeken ouderenzorg raalte

De CDA Tweede Kamerleden Sabine Uitslag en Jan de Vries hebben donderdag een werkbezoek gebracht aan Raalte. Allereerst werd er ’s ochtends bij Swaenewoerd de dagverzorging/-opvang bezocht en in de middag De Hartkamp.

Sabine Uitslag en Jan de Vries toonden serieuze interesse en lieten zich door wethouder Roger de Groot, de Carinova-Leiboomgroep, de Zorggroep Raalte en enkele cliënten uitgebreid informeren. Er werd gesproken over de landelijke ontwikkelingen in de financiering en regelgeving binnen de zorg en de specifieke consequenties voor Salland. De toenemende zorgvraag, onder andere door de sterke vergrijzing en het ontoereikende regiobudget, was een belangrijk aandachtspunt.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.