Home / archiefcentraal / kaartverkoop bizztravel dalfsen van start

kaartverkoop bizztravel dalfsen van start

Inmiddels is de voorverkoop voor de achtste finale in de Challenge Cup van zaterdag 6 februari – Bizztravel Dalfsen tegen het Turkse Kastamonu Turk Telekom – in volle vaart. Diegene die de thuiswedstrijd tegen Feldkirch hebben bijgewoond, weten dat dit een feest gaat worden. Om lange rijen aan de kassa te voorkomen adviseren wij u kaarten te reserveren via info@bizztraveldalfsen.nl. De kaarten liggen dan zaterdag 6 februari op uw naam klaar bij de kassa. De kassa gaat om 18.30 uur open. U kunt de kaarten ook afhalen bij het kantoor van Editie Vechtdal in de Prinsenstraat 18 in Dalfsen.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.