kaartverkoop bizztravel dalfsen van start

Inmiddels is de voorverkoop voor de achtste finale in de Challenge Cup van zaterdag 6 februari – Bizztravel Dalfsen tegen het Turkse Kastamonu Turk Telekom – in volle vaart. Diegene die de thuiswedstrijd tegen Feldkirch hebben bijgewoond, weten dat dit een feest gaat worden. Om lange rijen aan de kassa te voorkomen adviseren wij u kaarten te reserveren via info@bizztraveldalfsen.nl. De kaarten liggen dan zaterdag 6 februari op uw naam klaar bij de kassa. De kassa gaat om 18.30 uur open. U kunt de kaarten ook afhalen bij het kantoor van Editie Vechtdal in de Prinsenstraat 18 in Dalfsen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.