jovink komt in 2010 weer naar stoppelhaene

Dat is uniek, want de band heeft het aantal optredens flink teruggeschroefd. Nog maar vijf keer per jaar treden ze op festivals op.

Jovink komt natuurlijk een feestje bouwen. Het energieke optreden van Stöppelhaene 2007 is niet alleen de fans, maar ook de band goed bijgebleven. De band reageerde dan ook direct zeer enthousiast, toen deze gevraagd werd door de Stöppelhaene-organisatie.

De Achterhoekse rockband toert sinds eind 2007 niet meer door het hele land. In 2010 staan Jovink en de Voederbietels op een vijftal festivals, waaronder de Zwarte Cross en dus ook Stöppelhaene. Elk optreden is anders; iedere keer is er een andere setlijst en er wordt met grote regelmaat tijdens een show geïmproviseerd. Hierdoor blijft alles fris en treedt er geen enkele vorm van sleur op tijdens een optreden. Hoewel de bandleden tijdens een concert geregeld op een meute losgelaten dolle springbokken lijken, hebben ze ook grote muzikale achtergrond.

Stöppelhaene duurt van 25 tot en met 29 augustus. Het Sallands oogstfeest staat bekend om de grote diversiteit aan activiteiten. Jovink en de Voederbietels is het begin van een uitgebreide line-up voor 2010. De komende maanden zal de line-up langzamerhand verder ingevuld worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.