Home / archiefcentraal / joop elders verrast met een noviteitenshow

joop elders verrast met een noviteitenshow

De laatste tijd is er steeds meer aandacht voor noviteiten op het gebied van wonen en bouwen. We willen zoveel mogelijk besparen, zo duurzaam mogelijk leven, en als het even kan in combinatie met de laatste high tech ontwikkelingen. Joop Elders zorgt ervoor dat iedereen al die innovaties in één weekend kan bekijken en testen.

Begin maart wordt er door Joop Elders samen met een aantal grote merken en bedrijven een ware beurs gebouwd aan de boeierstraat op het industrieterrein van Raalte. De sanitairshowroom van het nieuwe pand zal dan tijdelijk worden omgetoverd voor dit evenement. Erik Schut verklaart: “Momenteel zijn we druk met de organisatie. We willen de nieuwste ins en outs op het gebied van wonen en leven presenteren aan Salland en omgeving.”

Het doel van de beurs is vooral om mensen te inspireren. Erik: “Juist met duurzame middelen kunnen we werken aan een betere samenleving. Dat klinkt misschien zweverig, maar dat is het niet. Want duurzaamheid levert besparing op. Wij zoeken continu naar mogelijkheden om dit toepasbaar en betaalbaar te maken. Met deze show kunnen mensen zich eens rustig laten voorlichten. Een interessante kans dus.”

Lees ook

Egbert den Daas opnieuw lijsttrekker van Lokaal Alternatief

HEINO – Lokaal Alternatief heeft de lijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen in de gemeente Raalte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.