jonnie boer en ns verkopen snert voor haiti

Wie Jonnie Boer donderdag tegen het lijf loopt op het station in Zwolle, moet niet vreemd opkijken. De eigenaar en chef-kok van De Librije houdt dan namelijk in samenwerking met de NS een actie om geld in te zamelen ten behoeve van de slachtoffers van de aardbeving in Haïti. Donderdag is uitgeroepen tot landelijke actiedag voor Haïti. Om precies 11.30 uur geeft de NS het fluitsignaal voor de aftrap van deze actie.

Samen met Jonnie en Thérèse Boer gaan medewerkers van Servex – een dochterorganisatie van NS – op het station in Zwolle, de hoofdstad van de smaak, snert verkopen uit de keuken van Librije’s Food on Tour. Reizigers mogen tegen elk willekeurig bedrag een kop snert doneren. “Elke euro is welkom, maar het liefst zien wij de grote bedragen in de doneerton verdwijnen voor de slachtoffers”, aldus Jonnie Boer.

Het geld dat wordt opgehaald komt ten goede aan Giro 555 van de Samenwerkende Hulp Organisaties. Aangezien er enorm veel geld nodig is om de inwoners van Haïti te helpen, verhoogt NS het eindbedrag. Reizigers, en natuurlijk ook de inwoners van Zwolle, zijn tussen 11.30 en 15.00 uur van harte welkom op het station.

Stichting Haïti Project (pater Wim Boksebeld)

Salland Centraal zet zich in voor het werk van pater Boksebeld. Wil jij ook het werk van Wim Boksebeld steunen? Maak dan geld over naar Rabobanknummer 16.22.40.066 of Postbank 4648989, ten name van Stichting Haïti Project.

Meer informatie vind je op de site van de Stichting Haïti Project.