jan tijs drie dagen gastheer in frankrijk

Omdat oud-Luttenberger Jan Tijs al ruim veertig jaar in Frankrijk woont en zijn boerenbedrijf nu wordt gerund door zijn twee zoons, heeft hij genoeg tijd voor andere zaken. Zoals het zijn van een echte gastheer als er bezoek komt. Ook als dat een grote groep is. Dit jaar wordt er, bij voldoende belangstelling, voor de vierde keer een busreis naar Noord-Frankrijk geregeld. Want Frankrijk is veel dichterbij dan je denkt!

“Jan is opnieuw voor drie dagen onze gastheer”, vertelt organisator Ferdinand Oldemaat. “Op drie uurtjes rijden van Maastricht laat hij ons het fantastische gebied Lorraine zien. Eenmaal in Frankrijk gearriveerd, gaan we vanuit hotel Aster telkens op stap. Ook de eigenaar van Hotel Aster, Gerard Spitoni, doet er altijd alles aan om er weer een geslaagde Franse driedaagse van te maken en krijgen we weer de volle medewerking.”

De inschrijving van deze trip is voor dit voorjaar weer begonnen. Inschrijven is mogelijk tot en met maandag 15 maart en vindt plaats op volgorde van binnenkomst. Deelnemers van de wachtlijst van vorig jaar zijn reeds ingeschreven. De bus vertrekt op vrijdagochtend 7 mei om 07.00 uur bij de kerk in Luttenberg. Zondagavond 9 mei ben je in principe tussen 22.00 uur en 23.00 uur weer terug in Luttenberg.

Meer informatie over het programma en de reeds ingeschreven deelnemers van de wachtlijst van vorig jaar kun je vinden op staging2.frankrijkisdichtbij.nl onder de knop ‘laatste nieuws’. Belangstellenden kunnen mailen naar info@frankrijkisdichtbij.nl of zich telefonisch melden op 0572-301649 of 0572-301716.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.