jaarwisseling als een drukke horecanacht

Bij het opmaken van de balans rond 07.00 uur kon de conclusie worden getrokken dat de nacht van Oud op Nieuw politioneel gezien vergelijkbaar was met een drukke horecanacht.”

Tot circa 03.00 uur was het bijzonder rustig in het werkgebied van IJsselland op het gebied van incidenten die gerelateerd kunnen worden aan de jaarwisseling. Met name aan het eind van de nacht werd het wat onrustiger en nam het aantal meldingen toe. Het betrof vooral zaken waarbij sprake was van vernieling, openlijke geweldpleging, openbare dronkenschap en overige horecagerelateerde overtredingen. In totaal werden 22 personen aangehouden. Een keer, rond 06.40 uur, was er sprake van openlijke geweldpleging tegen een politieman. Hij werd door een 19-jarige man geslagen tijdens zijn aanhouding. De man wilde niet vertrekken na een vordering van de politie. Deze aanhoudingen waren allen buiten Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.