ijsbaan in raalte in ieder geval weer open

De ijsbaan in Raalte is, na twee dagen gesloten te zijn geweest, donderdagmiddag en -avond in ieder geval weer geopend. Dankzij de nachtvorst van de afgelopen twee dagen, zijn de zwakste plekken op de baan weer voldoende aangesterkt. De baan is sneeuwvrij gemaakt en de ijsvloer is gedweild. Voor zover bij ons bekend is ook IJsbaan ’t Goor in Mariënheem geopend.

We roepen de ijsbanen in de regio hierbij nogmaals op om ons op de hoogte te houden van openingstijden van de verschillende banen. Ook als de ijsbaan nog niet open gaat, wil het publiek dat weten. Want dan pakt men de auto en schaatst men gewoon op een andere baan. Als de ijsclubs ons op de hoogte houden, houden wij Salland wel weer op de hoogte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.