ijsbaan in raalte blijft dinsdag gesloten

De ijsmeesters van de Raalter ijsbaan hebben besloten dat de ijsbaan aan de Overkampsweg dinsdag de gehele dag gesloten blijft. In verband met de voor het ijs slechte omstandigheden overdag (dooi), is de status van het ijs te slecht. “De baan kampt met teveel zwakke plekken, waardoor het onverantwoord is om er mensen op te laten”, aldus de ijsmeesters.

Maandag was het dolle boel op de Raalter natuurijsbaan, toen deze voor het eerst open ging voor publiek. Zondag was er met man en macht gewerkt om de baan sneeuwvrij te krijgen en maandagochtend was de ijsvloer gedweild. Alle ingrediënten voor een mooie schaatsweek waren aanwezig, maar vooralsnog blijft het dus alleen bij de maandag. Laura Kuipers was er in ieder geval snel bij om de fanatiekelingen op foto vast te leggen.

Zoals het er nu naar uitziet, gaat de ijsbaan woensdagmiddag weer open. Houd deze site in de gaten voor actuele informatie.

Meer foto's