het nieuwe cabaretgezicht in het hoftheater

Lambert-Jan Koops komt vrijdag 29 januari naar het Hoftheater met zijn voorstelling ‘Koops 2.0’. Koops wordt gezien als hét nieuwe cabaretgezicht van het Oosten. Dit blijkt onder andere uit de prijzen die hij in de wacht heeft gesleept. Zijn eerste show werd al uitgezonden door TV Oost, Comedy Central en Veronica.

Met zijn derde avondvullende programma gaat Koops terug naar de kern van het verhaal. Daarbij komen een grote dosis humor, doldraaiende redeneringen en scherpe observaties kijken. Zijn voorstelling begint om 20.15 uur. Voor informatie over kaarten en meer kijk je op staging2.hoftheater.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.