het boskamp in dalfsen verhuurt stepsleeen

Partycentrum Het Boskamp aan de Sterrebosweg 2 in Dalfsen beschikt vanaf woensdag 13 januari over vijf stepsleeën. Stepsleeën op ijs of op sneeuw is een relatief nieuwe wintersport in Nederland.

Met speciale spikes of schoenen met grof profiel zet je je af op het ijs of in de sneeuw. Evenals steppen is ook stepsleeën niet moeilijk, maar vooral erg leuk om te doen. Vanaf woensdag kan het in Dalfsen dus ook. Je zoeft werkelijk over ijs of sneeuw heen. Ook is het een ideaal fitness-apparaat, een gezonde wijze van vervoer en dus erg gaaf om te doen. Voorlopig zijn er bij Het Boskamp vanaf woensdag vijf stuks beschikbaar. Reserveren kan via 0529-431712 of bij geen gehoor: 0529-432100.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.