heinose wagenbouwers openen deuren

De Heinose wagenbouwgroepen ‘t Giet Löss, De Springplank, De Dolfijn en het Gruppeteam houden zaterdag 16 januari een open dag. Het initiatief wordt ondersteund en begeleid door carnavalsvereniging De Sökkestoppers.

De deelnemende groepen zijn te vinden aan de Oude Dalfserweg 7 (Springplank), Hogebroeksweg 33 (De Dolfijn), Lemelerveldseweg 39 (Gruppeteam) en Verversweg 2a (’t Giet Löss). De deuren van de werkruimtes zijn geopend tussen 10.00 en 15.00 uur. De groepen tekenen elk jaar voor spectaculaire carnavalswagens, waarmee ze regelmatig in de prijzen vallen tijdens de optochten in Heino, Raalte en Lemelerveld.

De initiatiefnemers hopen het bouwen van wagens te stimuleren en het publiek de gelegenheid te bieden om de techniek in de wagens te bekijken. In een grotere carnavalswagen worden vaak al honderden uren aan vrijwilligerswerk gestoken. Daar staat tegenover dat het vaak gezellig, leuk en creatief werk is en het veel voldoening geeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.