heidi ter veer een jaar op weg in diepenveen

Het is al weer een jaar geleden dat Heidi ter Veer-Ensink de in Diepenveen gevestigde kapsalon Pavette@All heeft overgenomen van Patrick Legebeke. In een jaar tijd heeft de in Olst woonachtige Heidi haar eigen invulling aan het @ALL concept gegeven. De website is opgefrist, de kapsalon is uitgebreid met drie medewerksters, er is een nagel- en massagestudio geopend. Daarnaast is in de zaak ook leuke en betaalbare bijouterie verkrijgbaar. Hierdoor heeft Diepenveen een totaal concept op het gebied van uiterlijke verzorging onder 1 dak.

Heidi heeft er bewust voor gekozen het eenjarig jubileum niet uitgebreid te vieren. “Ik vind het belangrijk dat onze klanten altijd voldoende aandacht krijgen en niet alleen tijdens speciale activiteiten. Bij ons staat kwaliteit, gezelligheid en aandacht voor de klant altijd centraal. En dat beleeft de klant ook, zo blijkt uit de diverse reacties.”

De klanten krijgen in de maand februari wel een leuke attentie en alle klanten kunnen tot 15 maart meedingen naar een gratis verwenarrangement, bestaande uit een complete haar- en gezichtbehandeling en een ontspannende massage.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.