Home / archiefcentraal / heetenaren zien borussia dortmund winnen

heetenaren zien borussia dortmund winnen

Zo’n vijftig enthousiaste voetballiefhebbers uit Heeten hebben zaterdag Borussia Dortmund met 1-0 zien winnen van Hamburger SV. Nelson Valdez was de maker van het enige doelpunt van de wedstrijd. BVB is nu al twaalf wedstrijden op een rij ongeslagen.

De Heetenaren vermaakten zich tijdens de busreis en in het stadion prima. En de uitslag was natuurlijk perfect. Bas Aarnink en Remco Dufour, de organisatoren van de bustrip naar Dortmund, overwegen dan ook om volgend jaar opnieuw een busreis naar een wedstrijd in de Bundesliga te organiseren.

Lees ook

Hoofdrijbaan N340 dik drie weken afgesloten

ZWOLLE – Van vrijdag 6 tot en met maandag 30 augustus wordt de N340 tussen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.