heeten loot dalfsen kwiek moet naar wings

Op het bondskantoor van het Nederlands Handbal Verbond heeft maandag de loting voor de achtste finales in het bekertoernooi plaatsgevonden. Plus Severijn Heeten was één van de verrassende namen die ook in de koker verdween. Zij wist in de vorige ronde te winnen in Utrecht, en mag nu dus strijden voor een plek in de kwartfinale. Heeten lootte eredivisionist Dalfsen en kan zich dus opmaken voor een échte handbalderby. Kwiek moet op woensdag 17 februari op bezoek bij Wings.

Voor Heeten zal het een lastige taak worden om door te stoten naar de kwartfinale. Op donderdag 18 februari (20.00 uur) krijgen de dames het team van Bizztravel/Dalfsen op bezoek. Na de verrassing van Heeten tegen eerstedivisionist UDSV uit Utrecht (23-24) is er nu dus de eredivisieclub uit Dalfsen die verslagen moet worden om door te gaan. Opvallend, aangezien Heeten-coach Helma Meijerman voorafgaand aan de loting al aangaf dat Heeten hoopte op een wedstrijd tegen Kwiek of Dalfsen.

Meijerman is maar wat blij met de loting: “Het is natuurlijk waanzinnig om tegen een eredivisieclub te spelen, die ook nog eens uit de buurt komt. We hebben natuurlijk geen schijn van kans, en we weten dat we alle hoeken van het veld te zien gaan krijgen. Toch gaan we geen cadeautjes weggeven en onze stinkende best doen. We spelen thuis, dus we hebben sowieso een sportieve plicht te vervullen. We willen het publiek vermaken, en het zo lang mogelijk spannend houden. Achteraf willen wij onszelf in ieder geval niets kunnen verwijten, en we hopen dan ook op een grote opkomst.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.