Home / archiefcentraal / heel goed ijs op de kleigaten windesheim

heel goed ijs op de kleigaten windesheim

Het ijs op de kleigaten is in goede staat. We trokken de kwaliteit van het ijs zaterdag nog in twijfel. Flip Jonkman is zaterdag nog even een kijkje gaan nemen. “Het eerste kleigat is zeer betrouwbaar. Er ligt een mooie ijsvloer.” Dat het ijs verder aangroeit zal Jonkman niet verbazen. “Mochten ook straks de andere kleigaten betrouwbaar zijn, kan een rondje gemaakt worden van meer dan 5 km lengte. Prachtig! Zelfs een paar meter klunen is wellicht weer ingecalculeerd. De voorspelling is dat er ‘sneeuwstormen’ komen, nou dan wordt het pas echt daar op de kleigaten nabij Herxen/Windesheim. Dat zullen we meemaken!”

Lees ook

Slotviering Pauluskerk; einde tijdperk

RAALTE – De Pauluskerk wordt op zondag 3 oktober officieel aan de eredienst onttrokken. Dat …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.